Sunday, May 27, 2012

Insiden yg xdpt dilupakan pagi td


Time cuti ni la aku ambil peluang utk stay umah nenek lama2, kebetulan kt umah dia ade wireless ,  lg lama lg aku suka tinggal kt sini. Sungguh dh lama aku tak surfing internet, especially blog kesayangan ni....selain tu blhla aku tolong dia ape2 yg patut..ermm baik kan cucu dia yg seorng ni? :)

Hari ni awal2 pagi lagi aku dah bangun tido, almaklumla abg sepupu dgn wife dia dh kejutkan aku awal2 ajak gi sarapan. Kelam kabut aku gi mandi ,makcik aku dh bising2 soh cepat...Dahla nak cepat malangnya cermin mata aku terjatuh masuk dlm lubang jamban.uwekkkk!!!
adess sape nak tolong aku nih,huhuhu..
aku nak ambik?dh tentula aku xnampak..
Terpaksala abg sepupu aku jolok tangan dia kt dlm lubang jamban.hahaha



No comments:

Post a Comment

hehehe komenla banyak2 ek..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...