Friday, July 10, 2009

keletihan ,tp sempat shopping..uhuuu

uhukkk letihla..dalam seminggu dua ni aku mmg letih giler,dalam pkul 9 aku dh telelap dgn bau masyammm,muka xbasuh,kaki xcuci...niat aku lepas isya' nk baring2 aje,tp terlelap terus..huhuhu~~

Petang td aku shopping jap, besday budak comey kelas aku..hehe..banyak betul pilihan smpai xtau nk beli ape.Last2 aku mnta pndangan sale girl tu,dia cadangkan aku beli tabung kucing.yang menariknya,bila masuk duit,ia mengeluarkan pelbagai muzik,then keluar lampu yg berwarna warni mcm pelangi.ok aku beli satu,then minta salegirl tu trus bungkuskan...
Pagi tadi aku berikan hadiah tu pd izatti,hepi gile dia..mana taknya,bila masukkan duit je blh berbunyi then lampu berkelip2 pulak..pada pandangan kanak2 yg bru berumur 10tahun ia memang menakjubkan.

Uisshhh ade lagi yang memeningkan kepala aku,student2 aku yg lain mintak aku belikan hadiah yg sama untuk mereka...adoiiii....yang aku geli hati sbb mereka smua berebut2 keluarkan duit syiling masing2 untuk masukkan dlm tabung si izati..ekekeke apadaaaaaa~~~

dalam keadaan letih pun aku sempat bershopping,dalam minggu ni mmg tiap2 petang lepas balik sekolah aku trus shopping kt gift shop.ntahla mmg suke la,hehehe...mata ni cuma mencari kucing jek..ptg td aku beli tabung kucing,keychain kucing,sticker kucing..whatever lah yg berwajahkan kucing,aku pasti terus beli! xde masa nk pk2 lagik..huhuhu..

tadi aku beli lulur susu kambing..nk lulur satu badan nih.kulit aku dh gelap..almaklumlah berkhemah seminggu..ehekkk ngade2

sbenarnya aku baru lepas jemput bapak aku.dia kursus pengetua2 di IAB genting highland..so every weekend dia balik segamat,sbb katanya takut n kat sana keras..huhuhu

Ya Allah letihnya aku....k la nk titon .senang2 dan lapang2 aku post entri k.wat masa ni bz sket.

3 comments:

  1. Pompuan dan shopping mmg tak leh dipisahkan...:)nnt nak shoping ajak kak dalia k...kite shoping sesama...:)

    ReplyDelete
  2. Salam...nice blog...salam kunjung ke idyavie.blogspot.com & register as my follower TQ

    ReplyDelete

hehehe komenla banyak2 ek..thanks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...