Friday, May 29, 2009

inilah cerita dan nasihat dr seorng kakak kpd adiknya....

Wahhhh !!! tekejut aku bila balik dr sekolah ptg td.aku terima surat dr seseorang..OOhhh kad jemputan kahwin rupanya.sape ekk..WWaahhhhhhhh lagi terkejut aku.

Miza n Amer,bersatu jua korang akhirnya...

Miza ni sbnarnya adik angkat aku sewaktu aku ambil kursus 6bulan Food Processing di bawah kelolaan Kementrian Pertanian Malaysia.Almaklumla kami satu bilik,tapi kadang2 berkongsi katil.Utk makluman semua aku ni manja teramat sangat,ekeke so Miza la jadi mangsa pelukan aku..ehehehe alamakkk jelezla aku sat lg dia dh ade orh lain nk di peluk,,huhuh

Perhubungn Miza ni mmg banyak rintangan,ranjau onak dan duri...huhuhu...Halangan dr keluarga yg mempunyai calon pilihan utk miza..hehe faham2 sendirila yek,malas nk cerita lebih2...

Urmm teringat semula waktu aku eksiden dulu,kaki retak..wwuaaaa sakitt!!dhla terperap je kt dlm bilik..Teng teng tenggg!!! Sape yg jaga aku??? Miza n Kak Ila..Sebelah kolej kami tu ada pakcik jual susu lembu fresh,baru perah dr tetek lembu (yummmyyyyy sedap,berlemak,xmcm yg dh kormesial tu)...tiap2 petang mereka paksa aku minum susu lembu tu,baunya MASYAALLAH! Susu tu masih ada bau lembu..huhuhu..aku minum je,konon2nya tulang boleh bercantum smua,huhu...tapi seriously,memang hebat susu lembu tuh,dlm masa 2minggu dh ok (ikut tafsiran doctor aku sembuh dalam tempoh 6bulan sbb otot aku koyak jugak) ..

Apepun moral cerita aku ni,Miza mmg baik,suka tolong org n boleh jadi isteri yg bertanggungjawab,lagi satu Miza ni mmg nakal..hehe suke menyakat....So girl kalau terbaca entri akak ni, jdila isteri yg solehah yg blh mndgar cakap suami ek.Jadi dia seseorng yg mulia disisi...AAuwww mcm xpercaya jekkkk !!!!

 




Wednesday, May 27, 2009

'Ka'ba Bar"(jahat betul mrk ni) ggrrrrr geram

KEPADA SEMUA, 
TOLONG FORWARD LA, KEJE GILA ORANG AMERIKA NI, PAKAT2 DOA SUPAYA ALLAH BALAS PERBUATAN MEREKA YG BUAT SEMACAM MENGHINA KAABAH DAN AGAMA ISLAM KITA.
In the business area of MID TOWN MAN HATTAN in New York a new BAR is opened in the name of APPLE MECCA which is familiar to KAABA MAKKAH This bar will be used for supply of VINE and Drinks. The Muslims of New York are pressurizing Government of USA to not open this BAR. 


Please do Forward this mail to as many peoples as you can. 
We need 2 wake up and 2 stand for the dignity of our RELIGION ISLAM!! 
Together we can and we will Inshallah..



Tuesday, May 26, 2009

New sofa from Japan




syarikat(di Malaysia) yg xbenarkan muslim bersolat

Bila dapat email nie bukan tahap berdesing jer telinga kami, hampir-hampir nak mendidih otak kami. Memang sungguh celaka memo daripada syarikat ini yang tak bagi pekerja Islamnya bersolat. Sungguh celaka!!!

Hati tengah panas membara. Tak boleh nak tulis lebih-lebih. Kalau nak tengok gambar company tue baca artikel ini sepenuhnya.

Monday, May 25, 2009

Boyfriend aku yang manja~~~~

tAraaaaa !!! inilah bf aku...
nama dia Net,kucing kesayangan aku...~
aku bela sejak dilahirkan,akulah mak akulah bapak kpd Net~~
Anak yatim piatu...
suke tido atas katil aku~~~~
suke gesel2 kt aku~~~~
suke geget aku (geget manja) ~~







Friday, May 22, 2009

Hukuman rejam sampai mati kerana MEROGOL,di Arab






Cute Pet Worm In Brazil :D


Agak2 u all,nak ke bela cacing gergasi ni?kalau ade peluang nak gak,tapi geli...
hehe lain dr yg lain.

heppp!! nakal dier ek...babap nanti

jom makan,mummy suapkan ek...
urmm bestnyer tido sama2...
adoiiii kena belit!!! xgeli ke 


mandi sama2 ekk..xpasal2 kena rogol..ekekeke 






Anaconda Di Jumpai Di Sri Lanka (15meter)






Thursday, May 21, 2009

Waves~~

These incredible images of waves were taken by the number 1 photographer of surf: Clark Little. He has dedicated his life to photographing the waves and has published a selection of the the best images of his career. He captures magical moments inside the "tube", as surfers say.






Apa nk jadi dgn manusia zaman sekarang???? CRUELLL

orang yg xde anak berlumba2 dan berusaha nk dapatkan anak...tp kepada manusia yg kejam ni xbersyukur langsung...semoga Allah swt membalas apa yg telah mrk lakukan...





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...